Η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά και του… καθιερωμένου διπλού διχτυού προστασίας αποφασίστηκε -μεταξύ άλλων- στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Στη σχετική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε να κυκλοφορήσουν 17.700 εισιτήρια, ενώ κενό θα παραμείνει το τμήμα 103Β, τα 2/3 του τμήματος 105Β και οι οχτώ πρώτες σειρές στις 134Β, 136Β και 138Β.

Θα υπάρχει διπλό δίχτυ προστασίας, με απόσταση ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μισό μέτρο. Το δίχτυ θα καλύπτει το τμήμα από τη γραμματεία ως και τη στατιστική, καλύπτοντας και τον πάγκο του Ολυμπιακού. Πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» ζήτησε να υπάρξουν περισσότερα κενά καθίσματα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, το αίτημά της δεν έγινε δεκτό.

Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης (18.00). Οποιοσδήποτε συλληφθεί στον προέλεγχο από την αστυνομία θα οδηγείται στο αυτόφωρο.

Παρόντες από τον Παναθηναϊκό ήταν ο μάνατζερ της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μιχάλης Γεωργαντής. Eπίσης στη σύσκεψη έδωσαν το «παρών» ο Ταξίαρχος ΒΑ Αττικής, Φώτης Ζουμπούλης, ο αστυνομικός διευθυντής, Ηλίας Παπασπυρόπουλος, ο Διοικητής ΑΤ ΟΑΚΑ, Νίκος Δημητρόπουλος, οι εκπρόσωποι του ΔΕΑΒ, Κώστας Αλεξανδρίδης, του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης, αλλά και του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος και Κώστας Ζαχαρόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr