Μπορεί τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα να θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτεται τον Τσάμπι Αλόνσο για αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι από το καλοκαίρι, η ισπανική εκπομπή «El Chiringuito» όμως, η οποία είναι πάντα έγκυρη σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ της Βασίλισσας, μετέδωσε ότι ο 41χρονος προπονητής θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανέλαβε το 2022 την τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν και η δουλειά του είναι εξαιρετική, με την ομάδα να βρίσκεται στην 1η θέση της Bundesliga και στο +2 από τη Μπάγερν μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές. Είναι λογικό, επομένως, να είναι πολλά τα κλαμπ που παρακολουθούν τη δουλειά του, με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων να αναφέρονται σε μια ρήτρα που φέρεται να υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Με βάση αυτή τη ρήτρα, ο Αλόνσο μπορεί να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του ώστε να αναλάβει μια εκ των Μπάγερν, Ρεάλ ή Λίβερπουλ, τις ομάδες δηλαδή στις οποίες αγωνίστηκε. Όπως, λοιπόν, μετέδωσε τώρα το El Chiringuito, ο Τσάμπι έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Βαυαρούς προκειμένου να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι, αφού η διοίκηση του κλαμπ δεν είναι ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνει ο Τόμας Τούχελ και τα αποτελέσματά του μέχρι στιγμής.

Αν ισχύει αυτό, αν όντως υπάρχει αυτή η συμφωνία, τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η αντίδραση της Ρεάλ, ποιος θα είναι ο προπονητής που θα προσεγγίσει προκειμένου να πάρει τη θέση του Κάρλο Αντσελότι που θα αποχωρήσει, ως γνωστόν, στο τέλος της σεζόν.