Το NBA είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, αλλά ενίοτε έχει την τάση να γίνεται και… σαπουνόπερα με την προσωπική ζωή των παικτών να απασχολεί. Αυτή την περίοδο, η λίγκα σχολιάζει το ερωτικό τρίγωνο όπου εμπλέκονται δύο μπασκετμπολίστες και η μητέρα των παιδιών τους.

Πρόσφατα η Aaleeyah Petty influencer και μοντέλο παρουσίασε φωτογραφίες για το baby shower του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο. Αυτό που προκάλεσε την περιέργεια ήταν πως επιχείρησε να κρύψει την ταυτότητα του πατέρα σβήνοντας το πρόσωπό του από τις εικόνες που ανάρτησε. Αυτό οδήγησε σε… έρευνες από fans του NBA στο διαδίκτυο που ανακάλυψαν πως επρόκειτο για τον Άνφερνι Σάιμονς, γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, από τα τατουάζ του, αλλά και τις εικόνες που ανέβασαν μέλη της οικογένειάς του και φίλοι του. Κι εκεί άρχισαν τα σχόλια.

Διότι η Petty, που έχει περίπου ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, στο παρελθόν γέννησε το παιδί άλλου παίκτη του NBA, του φόργουορντ των Νιού Όρλεανς Πέλικανς, Μπράντον Ίνγκραμ. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν διαφωνίες για την αναγνώριση του τέκνου, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, προτού τελικά αποδειχθεί πως ήταν του Αμερικανού άσου, που έπαιξε με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ.

Το κουτσομπολιό για τους παίκτες και τις σχέσεις τους στο NBA συχνά δίνει και παίρνει στα social media και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν διαφορετικά μιας και η συγκεκριμένη γυναίκα στο παρελθόν φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις με τον πρώην της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμπσον, τον Κουίνσι Μίλερ και τον νυν συμπαίκτη των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Καμ Πέιν.

Και φυσικά, με τις αμοιβές των αστέρων του NBA δεν λείπει κι αυτή η σύνδεση. Ο Μπράντον Ίνγκραμ λαμβάνει 158 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια, ενώ ο Σάιμονς παίρνει 100 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια. Κανείς τους δεν είναι πάνω από 26 και καθώς είναι καλοί παίκτες, η πρόβλεψη είναι πως θα κάνουν τουλάχιστον ένα, ίσως και δύο μεγάλα συμβόλαια ακόμη.