Το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον έχει η Λίβερπουλ που κινείται μεταγραφικά για την απόκτηση του νέου παιδιού-θαύματος του αγγλικού ποδοσφαίρου και μάλιστα φέρεται να προσφέρει ως και 55 εκατομμύρια ευρώ, για να το κάνει δικό της!

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες τον 17χρονο άσο της Λιντς, Αρτσι Γκρέι, και επιμένει για την απόκτησή του, θεωρώντας πως θα είναι τα επόμενα χρόνια σημαντικός παίκτης στους «κόκκινους», ενώ χαρακτηρίζεται ως το νέο μεγάλο ταλέντο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκρέι παίζει ως κεντρικός και δεξιός μέσος, αλλά και δεξιός μπακ και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Λίβερπουλ έχει ήδη προσεγγίσει τη Λιντς και έχει προτείνει 40 εκατ. ευρώ για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του.

Η Λιντς, η οποία έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2025, απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση και οι «κόκκινοι» θα επανέλθουν ανεβάζοντας την προσφορά τους στα 55 εκατ. ευρώ!

Ο Άρτσι Γκρέι φέρεται να θέλει να πάει στην Λίβερπουλ, μιας και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ τού έχουν παρουσιάσει τις ευρείες γραμμές του πρότζεκτ και το ρόλο στον οποίο τον φαντάζονται να εξελίσσεται τα επόμενα χρόνια. Για τον Γκρέι, πάντως, υπάρχει ανταγωνισμός, αφού σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται και περιμένουν να εμφανιστεί έστω και η μικρή… χαραμάδα ελπίδας πως δεν είναι αποφασισμένος να παίξει μονάχα για τους «κόκκινους», ώστε να μπουν κι εκείνες στο… κόλπο της αγοράς του.