Οι παράγοντες του NBA παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και χρόνια την εξέλιξη του Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιου του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ και των Σακραμέντο Κινγκς, μεταξύ άλλων, Πρέντραγκ και της Αλέκας Καμηλά. Μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη του εμφάνιση με το κολέγιο του Στάνφορντ.

Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 89-77, αλλά ο νεαρός άσος σημείωσε 18 πόντους κι έδειξε πως έχει πάρει πολλά από τον πατέρα του με τις κινήσεις του στο παρκέ. Είχε 3/5 τρίποντα και 4/9 δίποντα. Από την πρώτη του εμφάνιση, πάντως, δεν θα μπορούσε να λείπει και η αντίδραση της Ελληνίδας μάνας.

To πρώην μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στα social media και δημοσιεύει πολλές στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο εξωτερικό αλλά και τα κατορθώματα των παιδιών της, του Αντρέι, της 17χρονης Μίλα και του 12χρονου Μάκσιμο για τα οποία είναι πολύ περήφανη.

Το Στάνφορντ περιμένει πολλά από τον Αντρέι Στογιάκοβιτς εντός αγωνιστικού χώρου και μ’ ένα ιδιαίτερο βίντεο έδειξε τι είναι ικανός να κάνει. Η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τα βίντεο που δείχνουν τον 19χρονο να είναι στο παρκέ, γράφοντας στη λεζάντα «Το παιδί μου».

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς είναι εδώ και 20 χρόνια μαζί και τα τελευταία οκτώ ζουν μόνιμα στην Καλιφόρνια λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της και πλέον στηρίζουν την προσπάθεια του Αντρέι να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ, κάτι που κύκλοι του NBA θεωρούν δεδομένο. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει πει πως θα ένιωθε περήφανος αν θα έπαιζε κάποια στιγμή είτε με την Εθνική Σερβίας ή την Εθνική Ελλάδας.