Μετά τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο πριν 10 μέρες, η ΑΕΚ προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της και με τον Ντομαγκόι Βίντα μέχρι το 2025 με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο, κλείνοντας και αυτή την εκκρεμότητα.

Περίοδος ανανεώσεων συμβολαίων είναι αυτή που διανύουμε για την Ένωση, αφού μετά τον Έλληνα χαφ πήρε σειρά ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του Βίντα και ικανοποιημένος είναι και αυτός από τις συνθήκες στην ομάδα, οπότε η συμφωνία για νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2025 και παράλληλα προβλέπεται και οψιόν για το 2026, ήταν εύκολη υπόθεση.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα.

«Ντόμα», σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.