Ο Τιερί Ανρί και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έζησαν ορισμένες από τις πιο συναρπαστικές «μάχες» στην ιστορία της Premier League στον αγωνιστικό χώρο ως παίκτες της Άρσεναλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα, κι από ό,τι φαίνεται ο ανταγωνισμός δεν έχει… ξεχαστεί.

Οι δύο θρυλικοί πρώην ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο «Σαν Σίρο» το βράδυ της Τρίτης (7/11) με αφορμή την αναμέτρηση της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, όπου οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 2-1. Άλλωστε, ο Μπέκαμ φόρεσε τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Οι κάμερες τους έπιασαν να κινούνται στα επίσημα έχοντας πολύ καλή διάθεση ο ένας με τον άλλον και να βγαίνουν φωτογραφίες. Μέχρι που ο… «Τιτί» έφαγε τα πατατάκια του «Becks». Τότε εκείνος εκνευρίστηκε ρωτώντας τον: «Έφαγες τα πατατάκια μου;» με τον Ανρί να γνέφει καταφατικά. Αργότερα, βέβαια κυκλοφόρησε πως το περιστατικό ήταν μέρος διαφημιστικού σποτ που θα βγει στον… αέρα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πάντως, μπορεί ο Μπέκαμ κι ο Ανρί να έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουν να το υπηρετούν από διαφορετικά πόστα. Ο Άγγλος είναι συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, υπεύθυνος για την… προσγείωση του Λιονέλ Μέσι στο MLS. Μάλιστα, ήταν εκείνος που του έδωσε και την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του στο πρόσφατο γκαλά στο Παρίσι.

Ο Ανρί, πάλι, είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας και όλα δείχνουν πως θα είναι κι εκείνος που θα καθοδηγήσει την Εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του. Ελπίζει να έχει στην αποστολή της ομάδας του τον Κιλιάν Μπαπέ. Παράλληλα, εκτελεί χρέη σχολιαστή για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.