Μια ματιά στις κοινές φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στα social media είναι αρκετή για να εντοπιστεί η πηγή της ερώτησης που της έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» με αφορμή την επιστροφή της στα courts με την Εθνική Ισπανίας για το τουρνουά τένις Billie Jean King Cup. Κλήθηκε να πει αν αποτελεί κακή επιρροή για τον Έλληνα πρωταθλητή κι εκείνος για εκείνη…

«Περισσότερη προπόνηση και λιγότερες φωτογραφίες» ή «πότε προπονείστε εσείς;» και ακόμη χειρότερα πως γι’ αυτό δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ τους νούμερο ένα στην κατάταξη σε άνδρες και γυναίκες, αντίστοιχα, ποτέ τους είναι ορισμένα από αυτά. Κι όταν αυτού του είδους τα σχόλια διοχετεύονται στην κριτική που ασκούν οι ειδικοί τότε υπάρχει… πρόβλημα.

Διότι το περασμένο καλοκαίρι αυτό συνέβη. Με την Πάουλα Μπαντόσα να πασχίζει να ξεπεράσει τον τραυματισμό της στη μέση – «αναρωτήθηκα ποια είμαι στην πραγματικότητα μετά τον τραυματισμό μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους συμπατριώτες της – βρέθηκε στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος δεν έκανε καλές εμφανίσεις ιδίως στο US Open. Μετά ακολούθησε η… τουρνέ στα ελληνικά νησιά. Πολλοί θεώρησαν πως ο έρωτάς τους, τους είχε αποπροσανατολίσει με αποτέλεσμα να ζημιώνει τις καριέρες τους.

«Με έχει πληγώσει αφάνταστα»

«Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του», δήλωσε χαρακτηριστικά η 25χρονη τενίστρια.

«Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν. Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που γράφει και λέει, επηρεάζουν μία σχέση ή εσένα τον ίδιο. Καταλαβαίνω ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά στην τελική είμαστε δύο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες. Είναι μία αγνή σχέση που μεγαλώνει και το να βγαίνει κόσμος και να λέει πράγματα, είναι πολύ σοβαρό γιατί καταστρέφουν καριέρες. Καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν», πρόσθεσε.

Η Πάουλα Μπαντόσα και η αποστολή της Ισπανίας μπαίνουν στην… πίστα αύριο (8/11) κόντρα στον Καναδά για το Billie Jean King Cup που διεξάγεται στη Σεβίλλη, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς την επισκέφθηκε και δημοσίευσαν φωτογραφίες ενώ έτρωγαν churros με σοκολάτα.