Η ΑΕΚ έχει κάνει καλό ξεκίνημα στον όμιλό της στο Europa League και την Πέμπτη (26/10) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει τελικά στον Σέρχιο Αραούχο και να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Ένωση πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μπράιτον στην πρεμιέρα και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Άγιαξ στην OPAP Arena. Έτσι, με 4 βαθμούς μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές είναι στην 1η θέση του ομίλου και θέλει φυσικά να παραμείνει εκεί. Για να συμβεί αυτό, οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Βελοντρόμ, με τον Αργεντίνο επιθετικό να μένει τελικά εκτός αποστολής.

Ο Αραούχο έχει ένα θέμα με τον προσαγωγό και δεν είναι 100% έτοιμος οπότε αποφασίστηκε να μείνει εκτός, με τον Αλμέιδα να παίρνει στην αποστολή τούς Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον.

Αλλαγές στην 11άδα

Σε ό,τι αφορά την αρχική 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ, θεωρείται σίγουρο ότι στο τέρμα θα είναι ο Στάνκοβιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Βίντα και Μουκουντί, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Σε ό,τι αφορά τα άκρα της άμυνας, πιθανότατα θα είναι οι Μοχαμάντι και Σιντιμπέ. Από εκεί και πέρα, ο Πινέδα διεκδικεί θέση αριστερά στο κέντρο και αν συμβεί αυτό τότε στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τον Άμπραμπτ δεξιά και έναν εκ των Τσούμπερ ή Μάνταλου πίσω από τον Πόνσε που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.