Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 26 Οκτωβρίου τη Μαρσέιγ εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και σύμφωνα με όσα λένε οι Γάλλοι στο Βελοντρόμ αναμένεται να καταγραφεί ρεκόρ προσέλευσης σε ό,τι αφορά ευρωπαϊκό παιχνίδι των Μασσαλών.

Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές η Ένωση βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, με Μαρσέιγ και Άγιαξ να ακολουθούν με 2 και τη Μπράιτον να έχει έναν. Το ματς, δηλαδή, είναι εξαιρετικά σημαντικό σε ό,τι αφορά τη μάχη της πρόκρισης αλλά για τους οπαδούς των δύο ομάδων και ειδικά τους οργανωμένους θα είναι παράλληλα και μια γιορτή.

H Original 21 και οι ultras των Μασσαλών, ως γνωστόν, είναι αδελφοποιημένοι εδώ και δεκαετίες και αμφότερες οι πλευρές περιμένουν πώς και πώς να… ανταμώσουν ξανά και να περάσουν ένα ευχάριστο διήμερο στη Γαλλία, το οποίο θα κορυφωθεί με τον αγώνα στο Βελοντρόμ.

Ένας αγώνας που αναμένεται να γίνει σε κατάμεστες εξέδρες, με τη Μαρσέιγ να ενημερώνει τους δημοσιογράφους ότι όλα δείχνουν sold out και ότι στις εξέδρες θα βρεθούν περισσότεροι από 64.000 οπαδοί, κάτι που θα σημαίνει και νέο ρεκόρ προσέλευσης στο γήπεδο της Μασσαλίας για ευρωπαϊκό αγώνα.