Οι φίλαθλοι της Μίλαν θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μια φανέλα τερματοφύλακα της ομάδας με το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού τυπωμένο στο πίσω μέρος, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Serie A, μετά την εντυπωσιακή απόκρουση του Γάλλου επιθετικού στην εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα (1-0) το Σάββατο (7/10) για το πρωτάθλημα της Serie A.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν δέχθηκε κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις και ο Ζιρού πήρε τη θέση του, κάνοντας μια υπέροχη απόκρουση σε προσπάθεια του Τζορτζ Πούσκας λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μάλιστα, η Μίλαν πρόσθεσε τον Ζιρού στην λίστα με τους… τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας, στην ιστοσελίδα της. Το ίδιο έκανε και η Γαλλία στα social media της στην λίστα με την αποστολή του συγκροτήματος του Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2024 όπου οι Γάλλοι συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδας.

«Ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε μέρος της ιστορίας της Μίλαν υπερασπιζόμενος με θάρρος την εστία της ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα των “ροσονέρι” εναντίον της Τζένοα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου και προστίθεται: «Ο σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει την απόδοσή του βάζοντάς τον στη λίστα των τερματοφυλάκων. Επιπλέον, οι οπαδοί μπορούν τώρα να αγοράσουν την φανέλα του τερματοφύλακα και να την προσαρμόσουν με το “Giroud 9”».