Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ είναι γνωστό πως δεν είναι και τα πιο ήρεμα παιδιά του κόσμου και η επιβεβαίωση έρχεται από τα στοιχεία των Αρχών της Αγγλίας, σύμφωνα με τα οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι αυτοί που απασχόλησαν περισσότερους από όλους την αστυνομία, έχοντας και τις περισσότερες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν, 2022-23, έγιναν συνολικά 89 συλλήψεις οπαδών της λονδρέζικης ομάδας, με αυτούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθούν με 83. Μικρή η διαφορά αλλά έστω κι έτσι οι φίλοι της Γουέστ Χαμ… διατήρησαν τα πρωτεία.

Γενικά, πάντως, τα πράγματα στην Αγγλία είναι ανησυχητικά σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των οπαδών όλων των ομάδων, με τους αριθμούς να λένε ότι οι 2.264 συλλήψεις που έγιναν την περσινή σεζόν σε όλη τη χώρα είναι οι περισσότερες μετά τη σεζόν 2013-14.

Οι λόγοι για τους οποίους έγιναν αυτές οι συλλήψεις είναι διάφοροι, με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα επεισόδια εκτός γηπέδων να κυριαρχούν και τις Αρχές να ψάχνουν τον τρόπο για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει χειρότερη η κατάσταση προσεχώς.