Το δεύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League άρχισε με δύο παιχνίδι και με τη Ρεάλ Μαδρίτης να λυτρώνεται στο 94′ από τον Μπέλιγχαμ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου την οποία νίκησε με 1-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, την ίδια ώρα που η Γαλατασαράι με δύο γκολ στο 86′ και στο 88′ μετέτρεψε σε 2-2 το 0-2 με το οποίο είχε προηγηθεί η Κοπεγχάγη.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ πήρε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτή που προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Ουνιόν ήταν εξαιρετικά στημένη και είχε κλείσει όλους τους χώρους.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51′ οι Ισπανοί είχαν δοκάρι σε ωραίο γυριστό σουτ του Ροντρίγκο, για να ακολουθήσει στο 63′ το δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Χοσέλου. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ουνιόν θα επέστρεφε στο Βερολίνο με βαθμό, ήρθε τελικά το γκολ και η νίκη για τη Ρεάλ.

Στο 94′ ο Βαλβέρδε σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα και τελικά πήγε στον Μπέλιγχαμ, ο οποίος ήταν στη σωστή θέση και την έστειλε στα δίχτυα από κοντά για το 1-0.

Πήρε βαθμό στο τέλος η «Γαλατά»

Στην Κωνσταντινούπολη, την ίδια ώρα, η Γαλατασαράι υποδέχθηκε την Κοπεγχάγη, η οποία στάθηκε τυχερή στο 23′ με το δοκάρι του Ακτούρογλου και στη συνέχεια σκόραρε, στο 35′, με τον Ελιουνούσι για το 0-1. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους Δανούς να μπαίνουν καλά στο δεύτερο και να κάνουν το 0-2 στο 58′ με τον Γκονσάλβες στην αντεπίθεση.

Στο 73′, όμως, η Κοπεγχάγη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζελέρτ και η Γαλατασαράι πίστεψε ξανά στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο πήρε με δραματικό τρόπο: 1-2 στο 86′ ο Μπόι με σουτ, 2-2 στο 88′ ο Τετέ με τρομερό βολέ!