Να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία θέλει η Εθνική με νίκη επί του Γιβραλτάρ στην OPAP Arena (21:45, ALPHA) για τα προκριματικά του EURO 2024, η οποία θα της δώσει την ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα και να μειωθεί η γκρίνια.

Η «γαλανόλευκη» έχει την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια να σκεφτεί τη συνέχεια, όπου θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Γαλλία, Ολλανδία και στο παιχνίδι του Δουβλίνου.

Η Ελλάδα ισοβαθμεί με τους «οράνιε» στη δεύτερη θέση (έχουν από έξι βαθμούς), με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να έχει όμως παιχνίδι λιγότερο και να δοκιμάζεται, επίσης την Κυριακή και την ίδια ώρα, στο στάδιο «Αβίβα» απέναντι στην Ιρλανδία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πογέτ θα κάνει αρκετές αλλαγές, κυρίως αναγκαστικά, καθώς αφού οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης συμπλήρωσαν κάρτες την Πέμπτη, ενώ ο Μπάλντοκ είναι τραυματίας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μαυροπάνος, ο οποίος έλειψε αισθητά από το ματς στην Ολλανδία.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να αγωνιστούν οι Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Ρότα, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας και Γιακουμάκης.