Ελεύθερος αφέθηκε από τις δικαστικές φυλακές στο Ναύπλιο ο γνωστός ενεχυροδανειστής, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε», δήλωσε ο ενεχυροδανειστής σε δημοσιογράφους.

Με βούλευμά του, το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο άναψε την Πέμπτη το πράσινο φως για να αφεθούν ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ενεχυροδανειστής.

Στον γνωστό ενεχυροδανειστή αλλά και τον Τούρκο συγκατηγορούμενό του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 200.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς, ωστόσο, εγγυοδοσία.