Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Μόνο με ειρηνικούς αγώνες μπορούν να λυθούν τα προβλήματα

Ανακοίνωση για τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ι. Ντογιάκο εξέδωσε η Ξένη Δημητρίου


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
15:41
13/11/2018
Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Μόνο με ειρηνικούς αγώνες μπορούν να λυθούν τα προβλήματα
3
loading

«Μόνο με ειρηνικούς αγώνες σκληρούς και επίμονους, με προσωπική στάση ζωής ανυποχώρητη και μακριά από ιδιοτέλεια και ευτελισμό, μπορούν να λυθούν τα σταυρόλεξα των κοινωνικών ανισοτήτων, μπορούν να λυθούν τα διλήμματα, μπορούν να λυθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανυψωθεί αυτό το υπέροχο πλάσμα, που λέγεται άνθρωπος, στο βάθρο που του πρέπει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου με αφορμή τον εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σήμερα, ένα μέλος της εισαγγελίας μας, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, η οικογένειά του αλλά και ο ανυποψίαστος πολίτης που πέρασε δίπλα από την παγιδευμένη με εκρηκτικό μηχανισμό μοτοσικλέτα κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους από ενέργειες ατόμων, που δεν έχουν καμιά δημοκρατική παιδεία, καμιά ωριμότητα, που κινούνται στο σκοτάδι και που δεν ξέρουν να βαδίζουν το δύσκολο ειρηνικό δρόμο για τη λύση των κοινωνικών προβλημάτων, που δεν είναι άλλη από τη συνεχή πάλη μας με θετικές πράξεις και με αγωνιστική επιχειρηματολογία να αλλάξουμε τον κόσμο.

Στο μόνο στο οποίο συμφωνούμε με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν οδηγό και Θεό τους την ωμή βία, είναι, ότι ο κόσμος μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε πολλά επίπεδα. Σε αυτό που διαφωνούμε, όμως, με αυτούς κάθετα και οριζόντια είναι ο τρόπος που αυτό πρέπει να γίνει.

Μόνο με ειρηνικούς αγώνες σκληρούς και επίμονους, με προσωπική στάση ζωής ανυποχώρητη και μακριά από ιδιοτέλεια και ευτελισμό, μπορούν να λυθούν τα σταυρόλεξα των κοινωνικών ανισοτήτων, μπορούν να λυθούν τα διλήμματα, μπορούν να λυθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανυψωθεί αυτό το υπέροχο πλάσμα, που λέγεται άνθρωπος, στο βάθρο που του πρέπει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    Φυσικά όταν είναι δικοί μας το ρίχνουμε στο αγάπη μόνο . Αν είναι τίποτα φασιστακια του γνωστού πολιτικού μορφωματος θα τους πηγαίναμε στην φυλακή μέχρι και της 3 βαθμού συγγένειας και θα σπατάλησουν τα κανάλια δύο τρεις εβδομάδες γιατί άλλο θα πρέπει να τους κανουν. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ.

  2. avatar καταλαβαμε το ρολο σου

    και τις προθεσεις σου......

  3. avatar Ξεπουλάνε την Μακεδονία

    ΑΛΛΑ μόνο με ειρηνικούς αγώνες μπορούν να λυθούν τα προβλήματα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει