Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην αντιπροέδρου της Jumbo

«Μπλόκο» μπαίνει με εντολή της επικεφαλής της Αρχής αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
20:59
05/11/2018
Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην αντιπροέδρου της Jumbo
1
loading

Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo, Ευάγγελου Παπαευαγγέλου και εταιριών του με αφορμή την υπόθεση πώλησης ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές, με παραγγελία της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «μπλόκο» μπαίνει με εντολή της επικεφαλής της Αρχής αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αννα Ζαϊρη η οποία κινήθηκε αυτεπαγγέλτως καθώς στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το ενδεχόμενο να γινόταν διακίνηση μαύρου χρήματος, μέσω των επίμαχων αγοραπωλησιών.

Πριν από λίγες ημέρες, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου διέταξε την διενέργεια έρευνας σχετικά με τις επίμαχες αγοραπωλησίες την οποία ανέλαβε οικονομικός εισαγγελέας.

Σύμφωνα με έρευνα των Κινεζικών αρχών, ο κ. Παπαευαγγέλου φέρεται να είχε συστήσει προσωπική εταιρία μέσω της οποίας έκανε πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους , αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω της χρήσης POS.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Kriton1

    Το 60-70% των εισαγωγών μας απο Κίνα,κάτι δις δηλαδή, γίνεται με μαϊμού τιμολόγια, στην μαυρη κτλ ,με την ανοχή και έλεγχο του τρελά οργανωμένου κινεζικού κράτους, τουλάχιστον ο τύπος αυτός έφερε συνάλλαγμα στην χώρα και τον κυνηγάνε και από πανω..άξιοι της μοίρας μας είμαστε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει