Την πόρτα του Πρωτοδικείου Πατρών πέρασε ένας 30χρονος, ο οποίος -σύμφωνα με την Αστυνομία- λήστεψε και χτύπησε έναν 75χρονο μέσα στο σπίτι του, σε συνοικία της πόλης. Μαζί του, ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε και μια 31χρονη.

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με τις Αρχές και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 30χρονος και η 31χρονη βρέθηκαν αρχικά έξω από το σπίτι του 75χρονου, αφού πρώτα πέρασαν από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας και συρματένια περίφραξη. Στη συνέχεια ο άνδρας ανέβηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Ο ηλικιωμένος, ακούγοντας θορύβους, βγήκε στο μπαλκόνι και τότε δέχθηκε επίθεση με σκεπάρνι.

Στη συνέχεια, ο συλληφθείς μπήκε στο σπίτι και πήρε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα ρολόι. Έπειτα από λίγες ώρες, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο και την 31χρονη, ενώ μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η μπλούζα που φορούσε ο άνδρας, η οποία είχε κηλίδες αίματος.

Παράλληλα, ο 75χρονος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.