Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι δυο συγκατηγορούμενοι του, υπάλληλοι της εταιρείας του, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Αν δεν είχα πυροβολήσει θα ήμουν εγώ νεκρός» φέρεται να υποστήριξε ο 66χρονος κατηγορούμενος στον ανακριτή της Θήβας ενώ ο αδερφός του νεκρού ιδιοκτήτη της αντίπαλης εταιρείας security έκανε λόγο για στημένη ενέδρα.

«Μας την είχαν στημένη! Φυλάγανε πότε θα πήγαινε ο αδερφός μου. Είναι εγκληματίες. Είναι φονιάδες» ανέφερε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Το χωριό Θεσπιές παραμένει συγκλονισμένο από την οικογενειακή τραγωδία η οποία προκλήθηκε από ασήμαντη αφορμή.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας και ο γιος που έπεσαν νεκροί, είχαν εταιρεία σεκιούριτι στην οποία όμως μετείχε και ο ανιψιός.

Έπειτα από διαφωνίες, ο ανιψιός βρέθηκε εκτός της εταιρείας και ξεκίνησε ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας «βεντέτα».

Η εταιρεία σεκιούριτι του πατέρα και του γιου του είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου, ωστόσο ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας και τότε, λοιπόν, έγινε το φονικό.