Η επισταμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Ά έφερε άμεσο αποτέλεσμα και έγιναν τρεις προσαγωγές.

Έτσι, σύμφωνα με το thestival.gr, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα, τα οποία καταθέτουν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία το πρωί της Τρίτης (1/2) έκανε προχώρησε σε συνολικά 15 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάστηκαν για τυχόν εμπλοκή στη δολοφονία.

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου

Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου, έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης.

Όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος αρνήθηκε να αναλάβουν την αμοιβή του οι δύο πρόεδροι και δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος εντελώς δωρεάν.

Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος, Χαράλαμπος Αποστολίδης, μίλησε στον Real Fm της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως θα αναλάβει την υπεράσπιση των ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου.

«Ακόμη δεν βρήκαν τους φονιάδες, βρήκαν δικηγόρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολίδης εμφανώς οργισμένος με όσους διακινούν φήμες πως θα αναλάβει την υπεράσπιση των δραστών διότι ο ίδιος είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ. «Δεν πρόκειται να κάνω την υπεράσπιση σε αυτά τα ζώα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «εγώ δεν υπερασπίζομαι τέτοιες υποθέσεις».

Σοκάρει η ιατροδικαστική

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του νεαρού φίλου του Άρη προήλθε από συνδυασμό τραυμάτων, με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να είναι βαρύτατες.

Όπως λέει η ιατροδικαστής, ακόμη και αν δεν υπήρχε το τραύμα που προκάλεσε την αιμορραγία στο πόδι και συγκεκριμένα στην μηριαία αρτηρία, θα ήταν δύσκολο ο 19χρονος να κρατηθεί στη ζωή καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι του ήταν άγρια.