Σήμερα έγινε γνωστή η είδηση πως ένας 73χρονος συνταξιούχος και συγγραφέας-ιστορικός βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του στη θέση «Τσούκα» κοντά στον Προσκυνά στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Ο 73χρονος βρέθηκε μέσα στα αίματα, από συγγενικό του πρόσωπο. Ήταν πεσμένος μπροστά από ένα καλύβι που είχε, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σύμφωνα με το το lamiareport.gr, τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοχειρία, καθώς δίπλα του βρέθηκε ένα παλιό περίστροφο.

Ο δήμαρχος Λοκρεών, Θανάσης Ζεκεντές λέει στο Newsbeast πως γνώριζε προσωπικά τον συγγραφέα. Όπως μας λέει ο ίδιος: «Όλοι τον γνώριζαν στην περιοχή μιας και ασχολούνταν με την τοπική μας ιστορία, τα ήθη και τις παραδόσεις και είχε γράψει και συγγράμματα για όλα αυτά. Ήταν 73 ετών. Δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα και σίγουρα δεν είχε διενέξεις. Μάλιστα κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες, ήταν δραστήριος. Μάλιστα, τις ημέρες της κακοκαιρίας που εδώ ήμασταν πολύ δύσκολα με τα χιόνια, ο ίδιος έβαζε ποστ στο facebook λέγοντας ότι άνοιξαν οι δρόμοι. Και στον καφενείο τον είδαμε προχθές και δεν ανέφερε σε κανέναν ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Την ίδια μέρα είχε και τα γενέθλιά του και ευχαριστούσε όλους όσοι έγραψαν ευχές στον τοίχο του στο facebook. Ήταν ένας άνθρωπος, να το πω έτσι… της πιάτσας, ζεστός, κυκλοφορούσε ανάμεσα μας. Όποτε τον έβλεπα, πάντα είχε και από μια ιστορία να μου διηγηθεί. Βέβαια κανένας ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει πως στα αλήθεια αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος μέσα του.

Χθες το βράδυ που πληροφορήθηκα το συμβάν από την αστυνομία οι ίδιοι μου είπαν πως όλα δείχνουν λοτι πρόκειται για αυτοκτονία. Ζούσε με τη σύζυγό του ενώ τα δύο τους ενήλικα παιδιά μένουν στην Αθήνα».