Ο άνθρωπος ο οποίος κακοποίησε άγρια τη Μυρτώ στην Πάρο φέρεται να «πρωταγωνιστεί» σε ακόμα ένα επεισόδιο. Αυτή τη φορά ο Πακιστανός «δράκος της Πάρου» φέρεται να συμμετείχε σε άγρια συμπλοκή στις Φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται.

Σύμφωνα με τον Alpha ο Πακιστανός μαζί με άλλους ομοεθνείς του έκαναν επίθεση με τηγάνια και κατσαρόλες σε συγκρατούμενούς τους με καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Μάλιστα, ένας από τους τραυματίες της επίθεσης χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δέκα μέρες.

Ωστόσο Τέσσερις Πακιστανοί, ένας εκ των οποίων και ο «δράκος της Πάρου», μπήκαν στο κελί των συγκρατούμενων τους, (το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέφερε πως είχαν καταγωγή από την Αλβανία), και προχώρησαν σε άγρια επίθεση εις βάρος τους με τηγάνια.

Ένας από τους Αλβανούς χτυπήθηκε τόσο άσχημα οπότε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΑΧΕΠΑ καθώς έφερε κατάγματα στο κεφάλι. Η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη ενώ οι νεότερες πληροφορίες της εκπομπής του Star Channel αναφέρουν πως η παρουσιάζει βελτίωση η υγεία του αλλά παραμένει στην εντατική.