Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, κ. Βασίλης Νουλέζας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Ελλάδα» την Πέμπτη.

Ο κ. Νουλέζας στην αρχή της σύνδεσης έκανε λόγο για «άδικη, αντιδεοντολογική και τρόπον τινά ανήθικη επίθεση» που δέχεται από συναδέλφους του, από την κοινή γνώμη και από μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επειδή εκτελεί ορθά και ευσυνείδητα το υπερασπιστικό του καθήκον.

Αναφορικά με τις φήμες για αγορές εσωρούχων αξίας 1.800 ευρώ που φέρεται να προχώρησε η πελάτισσα του και προβληματίζουν τις αστυνομικές αρχές, ο κ. Νουλέζας δήλωσε: «Η κατηγορούμενη όπως και ο κάθε κατηγορούμενος όταν απολογείται ενώπιον του ανακριτή μπορεί προκειμένου να καταστήσει καλύτερη τη θέση του να επικαλεστεί οτιδήποτε.

Σε αυτή την περίπτωση η κατηγορούμενη κατά τη διάρκεια της απολογίας της αναφερόμενη στο γεγονός ότι εξεδίδετο είπε ότι είχε ενεργή συμμετοχή και ευθύνη ο πρώην σύζυγός της. Η κατηγορούμενη δεν είπε μόνο αυτό για τον πρώην σύζυγό της καθώς είπε και άλλα τα οποία ενόψει της μυστικότητας της προανάκρισης δεν μπορώ να αναφέρω» ανέφερε ο Βασίλης Νουλέζας.

«Δεν φοβάμαι καμία μήνυση και καμία απειλή. Ασκώ ευσυνειδήτως το λειτούργημά μου και υπερασπίζομαι την κατηγορούμενη. Άλλοι θα πρέπει να φοβούνται καθώς βγαίνουν και προκαταλαμβάνουν την κοινή γνώμη.

Εάν ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης είναι αληθινός αυτό θα αποδειχθεί όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο. Βίωσε μία δύσκολη δοκιμασία. Το ότι οδηγήθηκε στα ναρκωτικά ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό, όπως είπε η ίδια, ο πρώην σύζυγός της» πρόσθεσε.

«Επειδή διέρρευσε και έφτασε στα social media ότι η εντολέας μου ξόδεψε 1.800 ευρώ για εσώρουχα κ.λπ., εάν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο θα φανεί από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων και των σκληρών δίσκων.

Ενδεχομένως τα στοιχεία που θα προκύψουν να είναι ένας παράγοντας για την μετέπειτα εξέλιξη της υπόθεσης. Τα χρήματα που ξόδεψε ήταν 300 – 600 ευρώ για γυναικεία εσώρουχα, μαγιό.

Διαθέτει δύο λογαριασμούς. Ο ένας είναι μηδενικός και ο άλλος είχε χρήματα από το επίδομα ενοικίου, από χρήματα που κατατίθεντο για το παιδί της και ο μισθός της μέχρι και τον Νοέμβριο του 2019.

Όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι ανακριβή και αναληθή. Ένα μέρος των αγορών που έγιναν αφορούν τρίτο άτομο» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης.