Ο 27χρονος πατέρας ο οποίος σκότωσε το 4χρονο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη από τη μητέρα του παιδιού για το έγκλημά του, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, δεν πόνεσε», έγραφε στο σημείωμά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Η αναφορά αυτή ενισχύει την υπόθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση ότι ο 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε πως ο 27χρονος την ξυλοκοπούσε, και αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε.

Από την πλευρά της, η θεία του 4χρονου παιδιού, που το βρήκε δολοφονημένο στο κρεβάτι του, ξέσπασε μιλώντας στον Alpha: «Το χτύπαγε το παιδί, βλέπαμε σημάδια πάνω στο παιδί και λέγαμε τι το κάνει, μέχρι δαγκωνιά είχε στην πλατούλα του το παιδί, το καταλαβαίνετε;».

Η ίδια ανέφερε: «Του έλεγε, θα βάλεις μυαλό; Κι αυτός δεν έβαζε μυαλό, ήταν τρελός, τρελός. Μας πήρε το παιδί μας».

Η γιαγιά του άτυχου παιδιού δήλωσε: «Όλα τα κοριτσάκια που έχουνε παιδάκια και κακοποιούνται από τους άνδρες τους να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να της πάρουν κανονική κατάθεση, καθώς λιποθυμά διαρκώς και είναι σε μεγάλο σοκ. Τους είπε μόνο ότι έφυγε από το σπίτι λόγω του βίαιου χαρακτήρα του 27χρονου και έβλεπε το παιδί μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι

Η μητέρα του 4χρονου, καταγωγής Ρομά, πήγε στο σπίτι του 27χρονου στο Χαλάνδρι επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και άνοιξε με τα κλειδιά της.

Η 21χρονη, που συνοδευόταν από την αδελφή της, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους, ενώ μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία.