Σε σκουπιδότοπο είχε μετατραπεί το διαμέρισμα όπου διαμένει ένας 58χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη για σωρεία υγειονομικών παραβάσεων.

Προηγήθηκε καταγγελία για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης στο συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ορέστου, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ

Ύστερα από επιτόπια έρευνα εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε μεγάλος όγκος άχρηστων αντικειμένων, βάρους περίπου πέντε τόνων, ανάμεσα στα οποία είδη ρακοσυλλογής και απορρίμματα από κάδους σκουπιδιών, που ο συλληφθείς είχε συσσωρεύσει μέσα στο διαμέρισμα και σε χώρους περιμετρικά αυτού, όπως επίσης στο μπαλκόνι.

spiti3

spiti2

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης, καθώς και έντονη δυσοσμία με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης.

spiti4

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του ΑΤ Τούμπας – Τριανδρίας, μαζί με υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης και της διεύθυνσης περιβαλλοντικής υγιεινής.

Ο 58χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι εικόνες του θέματος δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

spiti5