Ανασφάλιστος σε ψησταριά στη Χαλκίδα φέρεται να δούλευε ο 46χρονος που πέθανε από θερμοπληξία, ο οποίος έκανε διανομές με ποδήλατο κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής παύσης εργασιών λόγω του καύσωνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς που είχε νωρίτερα συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερος ενώ αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σύμφωνα

Ήταν ή δεν ήταν διανομέας;

Ως διανομέας αναφερόταν από τα τοπικά ΜΜΕ ο 46χρονος που έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία, όμως λίγες ώρες αργότερα τόσο το νοσοκομείο όσο και ο πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης της περιοχής διέψευδαν αυτή του την ιδιότητα.

Η ίδια η μητέρα του 46χρονου πάντως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της ότι ο γιος της δούλευε σε σουβλατζίδικο.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά. Δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο με το ποδήλατο έκανε διανομή. Και ήρθε το παιδί από το σουβλατζίδικο και δεν τον καταλάβαινα. Μου πέταγε την μπλούζα, δεν μπορούσε να μιλήσει.

Πήραμε τον κ. Λεονάρδο και μας λέει “μάλλον θερμοπληξία. Βάλτε του μια πετσέτα στο μέτωπο και πηγαίνετέ το στο νοσοκομείο”. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, το παιδί δεν καταλάβαινε τίποτα. Δεν επικοινωνούσε. Έβγαλε αίμα από το στόμα.

Ήρθε το ασθενοφόρο και το πήγαμε στο Νοσοκομείο. Έπαθε την πρώτη καρδιακή ανακοπή, το επαναφέραμε και έπαθε τη δεύτερη και έφυγε».