Από τρία νοσοκομεία είχε αποχωρήσει ο γιατρός που βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για τον θάνατο 15 παιδιών που είχε εγχειρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν εργάζονταν σε μία δημόσια και δύο ιδιωτικές κλινικές.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News», ότι ο καρδιοχειρούργος είχε δώσει μια σειρά συνεντεύξεων, όπου ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης του.

Ο ίδιος είχε πει ότι σταμάτησε τα δύσκολα περιστατικά, γιατί «ξέρετε τα ιδιωτικά νοσοκομεία είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις». Επίσης, σε ερώτηση γιατί αποχώρησε από το νοσοκομείο της Αγίας Σοφίας, είχε πει πως «είχα επί παλαιότερου υπουργού, του κ.Ξανθού, καλή συνεργασία με το Παίδων, είχα υπογράψει ένα μνημόνιο συνεργασίας. Τώρα κατάργησαν αυτό το μνημόνιο συνεργασίας, χωρίς να με έχουν ενημερώσει».

Επιπλέον, την αποχώρησή του από το εν λόγω νοσοκομείο την αποδίδει σε εργασιακό ανταγωνισμό. Σε άλλη συνέντευξή του είχε πει ότι «στην Ελλάδα υπάρχουν δύο παράλληλα συστήματα, το ιδιωτικό που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και το δημόσιο που σας καταδικάζει».

Σημειώνεται, ότι με βάση την εκπομπή του Mega συνάδελφοι του φέρεται να τον υποπτεύονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να στείλουν σχετική επιστολή τόσο προς το υπουργείο Υγείας, όσο και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες.