Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο που τραβήχτηκε σε προαύλιο σχολείου και δείχνει έναν ανήλικο να βαράει έναν άλλο μαθητή και να τον βρίζει, ενώ ένας φίλος του θύτη κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό του.

Σύμφωνα με το Mega, το θύμα φέρεται να κανόνισε βόλτα με ένα φίλο του για να πάνε στο βουνό, ενώ όρισαν ως σημείο συνάντησης ένα σχολείο. Τότε, εμφανίστηκε ένας τρίτος ανήλικος που γνώρισε ο δεύτερος και επιτέθηκε στον πρώτο, ενώ ο άλλος κατέγραφε ότι γίνονταν σε βίντεο. Στη συνέχεια, το επίμαχο υλικό διαμοιράστηκε στο σχολείο και ο μαθητής αποφάσισε να μιλήσει σχετικά στη μητέρα του.

«Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε να πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτοί που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

Ο αποκαλυπτικός διάλογος

Η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα bullying μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και είπε πως «το χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στην τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου».

Έπειτα, η εκπομπή παρουσίασε τον διάλογο θύματος-θύτη, όπως καταγράφηκε στο σχετικό βίντεο:

-Για το τι; Είσαι μάγκας; Πάτα σε εμένα μπουκέτα

-Δε θέλω. Δε μου έχεις κάνει κάτι. Αυτός μου έκανε

-Τώρα σου έκανα; Τώρα σου έκανα;

-Μαλ@@ Εντάξει. Έλα ρε

-Δε θα με ξανασπρώξεις. Θα φας μπουκέτο… Τώρα σου έκανα;

-Όχι

-Ωραία. Γιατί δε με βαράς; Σου κάνω. Γιατί δε με βαράς. Βάρεσέ με. Δείρε με. Εδώ είμαι. Δείρε με. Πάτα μου μπουκέτο. Πάτα μου μπουκέτο

-Τι θέλεις;

-Τώρα. Πάτα μου μπουκέτο μαλ@@ θα φας κι άλλες. Πάτα μου μπουκέτο. Τώρα

-Δε θέλω

-Τώρα. Μπουκέτο