Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκαν δύο γείτονες από το Πήλιο οι οποίοι ήρθαν στα χέρια για τη θέση ενός κάδου με αποτέλεσμα ο ένας πάνω στον καβγά να δαγκώσει τη μύτη του δεύτερου και να της κόψει κομμάτι.

Το επεισόδιο, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr έγινε το 2020 σε παραλιακό χωριό του Πηλίου και αναβίωσε τη Δευτέρα (25/4) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου 2023.

Κατηγορούμενος ήταν ένας 45χρονος, ο οποίος δάγκωσε τη μύτη αλλά και το χέρι του γείτονά του ενώ παράλληλα του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά. Ο εν λόγω άνδρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης και του ακρωτηριασμού, ενός κομματιού από την μύτη του μηνυτή.

Ο κάδος στα εξοχικά συγκροτήματος κατοικιών, παραλιακού χωριού του Πηλίου, «πηγαινοερχόταν» επί μήνες με αποτέλεσμα οι γείτονες να μαλώνουν συχνά για τη θέση του καθώς κανείς δεν τον ήθελε στην πόρτα του, ενώ μετά από πολλές αντεγκλήσεις ήρθαν τελικά στα χέρια.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως ήταν αυτός ο οποίος έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού και οι συνήγοροί του προσκόμισαν στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει πως ο 45χρονος μηνυτής του επιτέθηκε πρώτος και τον έριξε στο έδαφος. Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν είχε άλλον τρόπο να αμυνθεί και να τον διώξει από πάνω του, παρά να τον δαγκώσει.

Ο μηνυτής θα βρεθεί στη θέση του κατηγορούμενου καθώς έχει κατατεθεί εναντίον του αντιμήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό.