Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Κάτω Αχαΐα μετά την άγρια δολοφονία του 63χρονου, καθώς οι αρχές ανησυχούν πως μπορεί να ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες του θύματος και του δράστη.

Έτσι, σύμφωνα με το tempo24.news στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών.

Σημειώνεται, πως ο δράστης είναι συνομήλικος με το θύμα και η δολοφονία σημειώθηκε σε χωράφι. Δράστης και θύμα που είναι Ρομά συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης φέρεται πως είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Μετά από συμπλοκή, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μετά το έγκλημα ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο ύστερα από μεθοδική έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθη κοντά στην περιοχή. Ο δράστης είχε αλλάξει ρούχα αφού εκείνα που φορούσε είχαν πάνω αίμα, ενώ έχει βρεθεί και το μαχαίρι του εγκλήματος.

Κάμερα «πρόδωσε» τον δράστη

Λίγο μετά τη δολοφονία, οι έρευνες κινήθηκαν άμεσα σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να εντοπιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα και μέσα στην Κάτω Αχαΐα, τον εντόπισαν μέσω οπτικού υλικού από κάμερα, να κινείται αμέσως μετά το έγκλημα και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Ήσαν πλέον βέβαιοι για την ταυτότητά του και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στα “τσιγγάνικα” της Κάτω Αχαΐας. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος.