Τη δράση των δύο ανηλίκων (σ.σ. 17 και 16 ετών αντίστοιχα) που συνελήφθησαν για τη ληστεία με χρήση σωματικής βίας μίας 69χρονης γυναίκας στην Κηφισιά, ερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά καθώς έχουν αναφερθεί αρκετές ληστείες στην ευρύτερη περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ανήλικοι το απόγευμα της Τρίτης (7/3) είχαν ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας την 69χρονη γυναίκα η οποία κινούνταν πεζή επί της οδού Δαρειώτου, την είχαν πετάξει στο δρόμο και της άρπαξαν την τσάντα. Οι φωνές της κινητοποίησαν τους περίοικους, με την εποχούμενη περιπολία του Α.Τ. Κηφισιάς να φτάνει άμεσα στο σημείο και να περνάει χειροπέδες αρχικά στον 17χρονο, ο οποίος είχα πάνω του τα χρήματα και την κάρτα του ΟΑΣΑ της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σχεδόν 40 λεπτά αργότερα, στο άλσος της Κηφισιάς, εντοπίστηκε και ο δεύτερος δράστης (σ.σ. 16 ετών), οδηγήθηκε κι αυτός στο αστυνομικό τμήμα και αναγνωρίστηκε από την 69χρονη. Αμφότεροι οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ωστόσο, η έρευνα του Α.Τ. Κηφισιάς για τυχόν άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.