Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο δείχνει ένα σύντομο στιγμιότυπο λίγο πριν αρχίζει η καταδίωξη του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» το βίντεο δείχνει τον νεαρό να οδηγεί το όχημα του, αμέσως μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο βενζινάδικο, όπου έβαλε βενζίνη, χωρίς όμως να πληρώσει το χρηματικό αντίτιμο των 20 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός μόλις απομακρύνθηκε από την επιχείρηση, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μετά από λίγο. Παρόλα αυτά, ο ανήλικος αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Καθώς έφτασε στη Συμμαχική Οδό, φέρεται να επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά.

Τελικά, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και ακινητοποιήθηκε, οπότε διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε, το βίντεο λίγο μετά την απομάκρυνση του 16χρονου από το βενζινάδικο: