Στη δικαστική υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα αναφέρθηκε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (21/11).

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Ήταν απόφαση του κ. Κιμούλη οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι. Είμαι σίγουρη ότι θα δικαιωθούμε» ανέφερε η Δώρα Χρυσικού.

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράσει την προσωπική του άποψη. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» τόνισε η ηθοποιός.

Θα απέσυρε τις μηνύσεις εάν υπήρχε μία συγγνώμη από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη; Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Είναι κάτι το οποίο δεν το έχω σκεφτεί. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;».