Ο 17χρονος από τα Πετράλωνα που καταγγέλλει ότι βιάστηκε πολλές φορές από τον πατέρα του σε μικρή ηλικία, φέρεται να καυτηρίασε τη στάση της μητέρας του, όταν εκείνος αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρχές.

Σύμφωνα με το Mega ο ανήλικος φέρεται να είπε στην Αστυνομία, πως «όταν πλέον κληθήκαμε από την Αστυνομία να καταθέσουμε το φθινόπωρο του 2018 και είδε η μητέρα μου ότι δε θα έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου χειρότερο μαρτύριο. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση. Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα».

«Εγώ ρεζιλευόμουν στον ιατροδικαστή με εξετάσεις, από τις οποίες δε φαινόταν τίποτα. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής έλεγε μπροστά μας πως δεν μπορεί να φαίνεται κάτι μετά από τόσο καιρό. Και εκείνη όταν φεύγαμε από την εξέταση έπαιρνε μπροστά μου τον αστυνόμο και τη δικηγόρο και τους έλεγε πως ο ιατροδικαστής είχε πει ότι: “Δεν έγιναν ποτέ αυτά”. Μετά μου έλεγε: “Είδες στην Αστυνομία ποιανού ο λόγος περνάει; Κουμάντο κάνω εγώ”. Άλλοτε μου έλεγε εκφοβιστικά: “Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα”», φέρεται να πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, με βάση τον τηλεοπτικό σταθμό ο 17χρονος κατέθεσε ότι «η μητέρα μου ποτέ δεν γύρισε να με αγκαλιάσει όποτε έβγαινα από τις συνεδρίες αυτές που ανακαλούσα τα επώδυνα και ντροπιαστικά γεγονότα. Ούτε μια φορά δεν με ρώτησε τι είχα υποστεί εγώ και η αδελφή μου και ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη».