Ο άνδρας που συνελήφθη και κατηγορείται ως ο «βιαστής με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο, φέρεται να δήλωσε στις αρχές, ότι αναζητούσε επίμονα να κάνει «σεξ», με αποτέλεσμα να βιάσει μια γυναίκα σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρεται να κατέθεσε πως «το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση».

Έπειτα, ισχυρίστηκε, ότι αφού βίασε την κοπέλα στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, πήγε στο σπίτι του. Κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. «Έφυγε στην Αλβανία μόλις το είδα», πρόσθεσε.

Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι το γεγονός ότι ο φερόμενος ως βιαστής δεν ανέφερε καθόλου τη λέξη «βιασμός», αλλά τη λέξη «σεξ».

Υπενθυμίζεται, πως τον φερόμενο ως βιαστή με το τατουάζ συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία, στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά. Σημειώνεται, ότι οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας.