Ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι ο βιασμός της 12χρονης από τον Κολωνό έγινε με τη συναίνεση της, με τον ίδιο να γνωρίζει την ηλικία της και να μην έχει πρόβλημα, αφού «φαινόταν μεγαλύτερη».

«Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», φέρεται να είπε, με βάση την εκπομπή «Live News» και να πρόσθεσε ότι «η συνεύρεση μας ήταν με τη συναίνεση της».

«Πριν ξεκινήσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους», είπε και σημείωσε ότι «η μητέρα της ψώνιζε στο μαγαζί αλλά άφηνε χρέη. Ο πατέρας της έπαιρνε ναρκωτικά».

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το παιδί επισκεπτόταν το μαγαζί του με δική της πρωτοβουλία, ενώ ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, περίπου 4 με 5 φορές από το Μάιο έως τον Αύγουστο. Μία φορά στο σπίτι του και τις υπόλοιπες στο μαγαζί του.

«Η μικρή μου έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Η μητέρα μόλις έμαθε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου ζήτησε να τα σβήσω γιατί θα τα πει όλα στη γειτονιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, φέρεται η μητέρα της ανήλικης να είχε ζητήσει χρήματα από τη σύζυγό του και εκτιμά πως ήξερε τι γινόταν μεταξύ του ίδιου και της κόρης της.

«Η 12χρονη μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι τη θέλω στο μαγαζί για δουλειά για να έρχεται, γιατί τσακωνόταν συχνά μαζί της», είπε και ολοκλήρωσε την απολογία του λέγοντας πως «κατέστρεψε την οικογένειά του».