Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο κατηγορούμενων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Μίχος και Σοφιανίδης. δεν αποδέχθηκαν την κατηγορία για τον βιασμό και ισχυρίζονται ότι με το παιδί «είχαμε σεξουαλικές επαφές».

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεσης, στη σύντομη απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σχετικά με το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο Ιωάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα χρήματα τα έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Οι απολογίες των δυο κατηγορουμένων ενώπιον της 33ης ανακρίτριας έχουν ολοκληρωθεί και οδηγούνται στο Γραφείο του εισαγγελέα. Αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση τους ή όχι.