Σε ένα υπόγειο και με κομμένη την επικοινωνία με τον έξω κόσμο κρατούσαν πατέρας και γιος την 22χρονη κόρη της οικογένειας και ο λόγος ήταν η σχέση που είχε, την οποία δεν ενέκριναν. Το κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει καθώς ο χώρος που κρατούνταν δεν είχε τουαλέτα. Εκείνη ζητούσε επίμονα να πάει, έπεισε τους δύο άνδρες να χτυπήσουν τη γειτόνισσα. Εκείνη τους άνοιξε και η νεαρή κοπέλα κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 όταν η κοπέλα πήγε βόλτα με τον άνδρα που διατηρούσε σχέση από την Αλβανία. Πατέρας και γιος βγήκαν με ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να την αναζητούν. Κάποια στιγμή την εντοπίζουν, κατεβαίνουν από το όχημα τους, με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας «αρπάζουν» την 22χρονη από τον 37χρονο, την επιβιβάζουν με το ζόρι στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και κατευθύνονται προς ένα υπόγειο στην Καισαριανή.

Η κοπέλα τελικά κατέθεσε μήνυση και σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.