Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, στο Κουκάκι.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος, φαίνεται πως δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος απολογούμενος επανέλαβε τον ισχυρισμό που είχε προβάλει και στους αστυνομικούς ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την άτυχη γυναίκα καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο 55χρονος, κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του καθώς φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.