Μητέρα και γιος φέρεται να ήταν τα δύο άτομα που δέθηκαν με χειροπέδες μέσα στο αυτοκίνητο και έπεσαν στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας.

«Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Σημειώνεται πως τα δύο άτομα, ένας άντρας 50 ετών και μια γυναίκα 70 ετών περίπου βρέθηκαν στο νερό σε αυτοκίνητο που οδηγούσαν, ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι ήταν δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι και μεταξύ τους με σχοινί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου βρέθηκαν σακιά με άμμο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού, της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ προκειμένου να ανασύρουν τους νεκρούς και το όχημα και να διενεργήσουν έρευνα. Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου βρέθηκε στο σημείο και μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε:

«Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».

Οι πληροφορίες του thesstoday, αλλά και του ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρουν πως μέσα στο αμάξι βρίσκονταν μία μητέρα και ο γιος της, κάτι που ερευνάται από τις Αρχές προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι για την τραγωδία.

Δείτε εικόνες από το σημείο