Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να μπει τέλος στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν τα τελικά πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στο τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί όλη η έρευνα για το τι συνέβη με τα τρία νεκρά παιδιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια. Μάλιστα για την περίπτωση της Ίριδας, το ρεπορτάζ του Mega αναφέρει ότι το παιδί φέρεται να πέθανε από ασφυξία και έχουν αποκλειστεί όλα τα άλλα ενδεχόμενα.

Στην περίπτωση της Μαλένας η έρευνα πραγματοποιείται με μεγαλύτερες δυσκολίες, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία από τα ζωτικά όργανα του κοριτσιού, όπως ο εγκέφαλος που θα μπορούσε να δείξει αν υπήρξε ασφυξία. Ωστόσο – όπως αναφέρει το Mega – και εδώ εκτιμάται ότι ο θάνατος του παιδιού να αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σε ασφυκτικό θάνατο.

Τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ενδεχομένως να φέρουν νέες διώξεις, ενώ χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε ότι στο τέλος του μήνα θα γνωρίζουμε τα πάντα για το μεγάλο θρίλερ που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.