Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης το όνομα του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο υπόθεσης φοροδιαφυγής.

Ο εκδότης συνελήφθη και κρατήθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, μετά την έκδοση εντάλματος σε βάρος του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του είχε αποστείλει δυο κλήσεις σε απολογία  χωρίς, ωστόσο, εκείνος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της.

Το πρωί ο εκδότης πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων και μετά την απολογία έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αφορά ποσό ύψους 300.000 ευρώ το οποίο εντοπίστηκε σε λογαριασμό του εκδότη με τις φορολογικές αρχές να το εκλαμβάνουν ως εισόδημα και τον ίδιο να φέρεται πως υποστηρίζει ότι επρόκειτο για υπόλοιπο δανείου.

Ο κατηγορούμενος, πάντως, εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι ουδέποτε έλαβε τις κλήσεις της ανακρίτριας καθώς είχαν επιδοθεί σε άλλη διεύθυνση με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης.