Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην παίκτη του Big Brother, που κατηγορείται για το βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 30χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Ιωάννης Κοκκινογένης, ζήτησε να μεταφερθεί -μέσω της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ότι «βιασμός υπάρχει, ακόμα και στην περίπτωση που το θύμα είτε λόγω φόβου, είτε λόγω ασθενών δυνάμεων δεν μπόρεσε να αντισταθεί».

Ρόδος: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει» η 21χρονη τουρίστρια που έκανε την καταγγελία για βιασμό

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 21χρονη Βρετανίδα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της μετά την επίθεση και σώθηκε όταν τη βρήκε μια φίλη της.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Big Brother δήλωσε ότι ο πρώην παίκτης αρνείται τις κατηγορίες. «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Περιμένουμε την ιατροδικαστική που θα αποδείξει όσα λέει ο εντολέας μου» υποστήριξε ο κ. Αλεξανδρής, μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Κοκκινογένη, δικηγόρο της 21χρονης, η παρέα είχε πάει σε ένα κλαμπ, όπου ο κατηγορούμενος ζήτησε από τη νεαρή να βγουν έξω για να μιλήσουν, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό στενάκι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και της επιτέθηκε.

«Η πλεάτισσά μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στις φίλους της, οι ποίες την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και να κόψει τις φλέβες στους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» είπε ακόμη ο δικηγόρος της νεαρής Βρετανίδας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 21χρονη σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας αλλά έχει καταγωγή από το Λονδίνο όπου ζει η οικογένειά της.