Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου νέες εξελίξεις δρομολογούνται. Ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος και λίγη ώρα μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση.

«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας.

Πριν τρεις μέρες, ο κ. Κατερινόπουλος και σε ανάρτησή του είχε γράψει ότι η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι «σταγόνα στον ωκεανό».

Ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος είχε μιλήσει επανειλημμένως για την τραγική υπόθεση προαναγγέλοντας εξελίξεις.

«Είμαστε στην αρχή του τέλους αυτού του στυγερού εγκλήματος. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα βγουν στοιχεία και γι’ άλλους. Μπορεί αυτή να ήταν η φερόμενη ως δράστιδα, σίγουρα όμως υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι που πιθανόν ήξεραν και ενδεχομένως σε κάποιο βαθμό να τη βοήθησαν» είχε αναφέρει ο κ. Κατερινόπουλος στο Star.

Επίσης, μεταξύ άλλων, είχε ζητήσει να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις».

«Κοίταζε το παιδί της, γιατί αυτή προκάλεσε το θάνατο. Την τελευταία φορά που πήγε χαλαρή και σα να μην τρέχει τίποτα, για να ειδοποιήσει τις νοσοκόμες, ήθελε να κερδίσει χρόνο ώστε να επέλθει ο θάνατος στο παιδί αφού την ίδια μέρα, άλλες δόσεις δεν προκάλεσαν τον θάνατό του» είπε στην συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος στην συνέχεια.

Ακόμα, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο η Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση, σύμφωνα με τον ίδιο.