Τον βιασμό της 49χρονης ΑμεΑ κόρης του ομολόγησε σήμερα ο 73χρονος πατέρας της, ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. «Δεν ξέρω τι έγινε, μπήκε ο διάβολος μέσα μου» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Δημοκρατική.

Στις 28 Φεβρουαρίου ο αδελφός της 49χρονης κοπέλας (που πάσχει από νοητική στέρηση και αναπηρία σε ποσοστό 67%) κατήγγειλε ότι ένας χειριστής γερανού είδε την αδελφή του να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν ηλικιωμένο άνδρα, που προηγουμένως του είχε συστηθεί σαν πατέρας της.

Τι είδε ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι στις 26 Φεβρουαρίου το πρωί ανέβηκε σε ένα φορτηγό και είδε στην διπλανή μονοκατοικία και συγκεκριμένα στο ημιυπόγειο, από την ανοικτή εξώπορτα, έναν ηλικιωμένο άνδρα να έχει κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και να είναι επάνω από μια κοπέλα που ήταν γυμνή σε καναπέ.

Όταν ο άνδρας κοίταξε προς τα έξω ανέβασε, όπως είπε, το παντελόνι του και έδιωξε την κοπέλα σε άλλο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα τον είδε ο αυτόπτης μάρτυρας να βγαίνει από το σπίτι, όπου και τον αναγνώρισε.

Ο αδελφός της 49χρονης ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι έχει την επιμέλεια της αδελφής του. Την φροντίδα της είχε αναλάβει αρχικώς η μητέρα τους, που απεβίωσε το 2009, ενώ οι γονείς του έχουν χωρίσει από το 1982 και στην πορεία ο πατέρας του έχει παντρευτεί.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η αδελφή του είχε βιαστεί και από άλλον άνδρα πριν από επτά χρόνια.