Στιγμές τρόμου από επίδοξο βιαστή έζησε το μεσημέρι της Τρίτης μία 26χρονη κοπέλα, η οποία μετά τη δουλειά της επέστρεφε στο διαμέρισμα της στην περιοχή του Γαλατσίου.

Η 26χρονη κοπέλα δεν αντιλήφθηκε ότι κατά την επιστροφή της ένας άγνωστος άνδρας την ακολουθούσε, μπήκε μαζί της στην πολυκατοικία που διαμένει και έφτασε έξω από την πόρτα της την ώρα που αυτή προσπαθούσε να ξεκλειδώσει. Ο άγνωστος άνδρας τότε της όρμηξε, άρχισε να την θωπεύει και επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της. Έντρομη η 26χρονη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Τον ακινητοποίησε ο αδερφός της

Ο αδερφός της κοπέλας που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο διαμέρισμα, πετάχτηκε έξω να δει τι συμβαίνει και λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι κατάφερε να εντοπίσει τον άγνωστο άντρα και να τον ακινητοποιήσει. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και συνέλαβε τον επίδοξο βιαστή, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο δράστης του συγκεκριμένου περιστατικού είναι ένας 38χρονος Έλληνας, με τους αστυνομικούς να διερευνούν πιθανή εμπλοκή του σε ανάλογα περιστατικά κατά το παρελθόν.