Στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στην εξέταση του tablet που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου στην Ανδραβίδα, αναμένεται να προχωρήσουν οι Αρχές προκειμένου να δουν με ποιον μίλησε μετά την τέλεση της τετραπλής ανθρωποκτονίας, αν υπάρχει συνεργός που τον ειδοποιούσε για τα αστυνομικά μπλόκα, καθώς και αν τελικά φιλοξενήθηκε από κάποιο άτομο στην Πάτρα, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου έκρυψε και το όπλο.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία δεν υπάρχει αναφορά για άτομο που τον υπέθαλπε και δεν ευσταθεί κατηγορία για υπόθαλψη, εάν βέβαια προκύψει συνεργός, αφού δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 60χρονο.

Αποτροπιαστικό τοπίο στο σπίτι του εγκλήματος

Στην πολυσέλιδη δικογραφία του στυγερού εγκλήματος γίνεται εκτενής αναφορά για τη σκηνή του εγκλήματος, τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στην αποθήκη, στο πίσω μέρος της οικίας. Το αποτροπιαστικό τοπίο που αντίκρισαν οι αστυνομικοί συνθέτουν ματωμένα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και μια λίμνη αίματος.

Ακόμα, βρέθηκε και μια ματωμένη σφουγγαρίστρα ενώ στο υπνοδωμάτιο που δολοφονήθηκε το ζευγάρι περισυλλέχθηκαν δύο κάλυκες και μία βολίδα.