Ξεκάθαρο μήνυμα στα άτομα που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού έστειλε η μητέρα του 19χρονου, Μελίνα, αποκλείοντας το σενάριο να έχει επικοινωνία μαζί τους, ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια «να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι» με την απέναντι πλευρά.

Η μητέρα του Άλκη σχολιάζοντας τις φήμες ετοιμάζεται μία επιστολή μέσω δικηγόρων που θα της αποσταλεί διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί καμία επικοινωνία ούτε θα μπει σε κάποια αντιπαράθεση. «Τους δολοφόνους τους παραδίδω στην ελληνική Δικαιοσύνη», είπε.

«Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία»

Η κ. Μελίνα, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της οικογένειάς της, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη που δέχεται άλλους γονιούς, που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν άγρια. Όπως λέει «είμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να αλλάξει η καθημερινότητα της βίας όλων των μορφών που μαστίζει την κοινωνία».

«Να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας για να αλλάξουν τα πράγματα και οι θεσμοί θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία», αναφέρει η κ. Μελίνα που αντλεί όπως λέει τη δύναμή της από τον Άλκη ευχαριστεί όλον τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.