Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των τριών ατόμων που έχουν καταθέσει στην αστυνομία μετά την καταγγελία από την 24χρονη Γεωργία για βιασμό σε πάρτι σε ξενοδοχείο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κινητά κατασχέθηκαν από τα σπίτι των τριών ανδρών στην Αθήνα, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και αποστέλλονται στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον 27χρονο, που είχε συλληφθεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, ενώ οι άλλοι δυο δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού. Την ίδια στιγμή συγκλονιστικά είναι όσα έχει περιγράψει η ίδια η κοπέλα για όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

Καταθέτει παρουσία ψυχολόγου η 24χρονη

Σε εξέλιξη είναι από τη μιάμιση το μεσημέρι η συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, της 24χρονης Γεωργίας.

Η κατάθεση διεξάγεται παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός. Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της 24χρονης, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την καταγγέλλουσα φίλη της στο πάρτι αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές του άνδρα που την κάλεσε στο πάρτι

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών αναφέρουν ότι δεν έγινε ούτε προσαγωγή ούτε σύλληψη, αλλά ο λόγος της παρουσίας του στο μέγαρο είναι τυπικός και συνδέεται με τις παραπάνω κατασχέσεις.