Στο σπίτι του πλέον αναρρώνει ο 68χρονος οφθαλμίατρος που έπεσε θύμα επίθεσης από την πρώην σύντροφό του, όταν τον πυροβόλησε μπροστά στην κόρη τους. Ο γιατρός, που τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε άλλο ένα χειρουργείο, μίλησε για πρώτη φορά στην Κέλλυ Χεινοπώρου.

Στο απόσπασμα της αποκλειστικής συνέντευξης που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο 68χρονος αναφέρεται μεταξύ άλλων, σε έναν πολύχρονο εφιάλτη, όπως λέει, που ζούσαν ο ίδιος και η οικογένεια του.

«Τις πρώτες μέρες και τις πρώτες ώρες μου ερχόντουσαν στο μυαλό τα πραγματικά περιστατικά σαν να τα έβλεπα σε βίντεο, απ’ την αρχή. Προσπαθούσα να δω τι μπορώ να κάνω, τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα, πώς να αντιμετωπίζω την κατάσταση. Ήταν μια κατάσταση δύσκολη. Ευτυχώς όμως και οι γιατροί και η οικογένειά μου μου συμπαραστάθηκε και με βοήθησε πολύ. Μου φέρνανε τα μηνύματα των φίλων, των συγγενών. Όλα αυτά με βοήθησαν πάρα πολύ. Μου ανέβασαν το ηθικό και βεβαίως η ανακούφιση ότι η δράστις ήταν προφυλακισμένη και δεν μπορούσε να μας κάνει, εμένα ή της οικογένειάς μου άλλο κακό» είπε.

Και συνέχισε: «Περιμέναμε ότι κάτι θα γίνει. Ήδη είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές και εναντίον μου και εναντίον της συζύγου μου. Παρότι ζητήσαμε προστασία δεν μας δόθηκε όπως θα’ πρεπε. […] Το περίστροφο το είχε δείξει στο παιδί εδώ και χρόνια. Και κάποια στιγμή του είχε πει, με αυτό θα σκοτώσω τον πατέρα σου. […] Το παιδί κατά κάποιο τρόπο είχε λίγο συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Βέβαια ήταν ένα σοκ, το έχει ξεπεράσει. Γενικά το αντιμετώπισε με ωριμότητα και τώρα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Με τη μητέρα της από παλιά δεν ήθελε να μείνει, αντιδρούσε κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή μαζί της. Αισθάνεται ανακουφισμένη που είναι μέσα η